Dutch Strength Trainers

491C1565

Dit integrale team maakt het mogelijk dat Dutch Strength bekend staat om zijn persoonlijke en integere begeleiding. En om de pure en unieke kracht van elke atleet te ontdekken en te ontwikkelen. Hierbij staan plezier, techniek en progressie centraal. De trainers werken onder licentie van Dutch Strength.

Het Dutch Strength Expert Team bestaat uit:

Tom Bruijnen – hoofdtrainer/coach
Teun Bruijnen – trainer
Joël Veneman – trainer
Lodewijk Man – trainer
Randolf van Gelderen – trainer
Armin Mehdi Raki – assistent trainer
Parizad Saremi – assistent trainer
Ditha Apsari – assistent trainer

Dutch Strength is opgericht door Tom Bruijnen. Tom heeft al meer dan 40 jaar ervaring met krachttraining, meer dan 35 jaar ervaring als trainer en meer dan 30 jaar ervaring als docent. Hij heeft meerdere topsporters begeleid in hun loopbaan op wereldniveau in het kader van revalidatie en prestatie. Onder andere internationale dansers, schaatsers, voetballers, bodybuilders, handballers, gewichtheffers, korfballers, sterke mannen, meerkampatleten, powerlifters, kickboksers, roeiers en crossfitters zijn klant geweest. Zelf vind hij het net zo belangrijk om een zakelijk manager of buurtbewoner te helpen om gezond, fit en sterk te worden, dus laat je niet afschrikken door het topsportimago.

Eén van zijn slogans is “strength by intelligence“, oftewel gebruik je cognitie voor je conditie en omgekeerd. Tom zal zelf niet snel zaken onderzoeken, maar houdt zich wel op de hoogte van alle ontwikkelingen. Hij staat vooral bekend om zijn toegepaste kennis en het delen van zijn ervaringen.