Vier 25 jaar Sportquest

Sportquest is 25 jaar geleden opgericht. Bij een jubileum horen natuurlijk felicitaties en misschien wel een cadeautje voor de initiatiefnemers en drijvende krachten achter Sportquest. De komende maanden proberen we geld in te zamelen om in de Dutch Strength gym aan de Hobbemakade 7 in Amsterdam zowel kleine als grotere investeringen te doen. Daarnaast staan we ook stil bij deze mijlpaal met een ‘krachtige’ challenge. En sluiten we feestelijk af met een picnic op 3e kerstdag.
 
Wij hopen Sportquest met z’n allen een goede duw te geven naar de volgende 25 jaar van het bestaan!

Fundraiser Help Sportquest nog 25 jaar verder!

Bij een jubileum horen natuurlijk felicitaties en misschien wel een cadeautje voor de initiatiefnemers en drijvende krachten achter Sportquest.

Nou kunnen we als leden van de Dutch Strength gym natuurlijk een suf plantje bij Tom in de handen drukken, maar misschien kunnen we beter iets organiseren waar we zelf ook iets aan hebben.

Vandaar dit initiatief om iedereen te vragen een duit in het zakje te doen en mee te werken aan een gezamenlijk cadeau van de leden aan de Dutch Strength gym voor het vijfentwintigjarig jubileum.

Het bedrag dat we ophalen zullen we aanbieden als een bijdrage aan de investeringen die op de planning staan. Bepaal zelf wat je bijdraagt, en bedenk dat je met nieuwe materialen, licht, lucht en een nieuwe vloer nog meer plezier hebt bij de volgende training.

  • 0-1000 euro – kleine materialen zoals gymmatten, gymballen e.d.
  • 2000 euro – vloerrenovatie – ondervloer en bovendelen vervangen
  • 4000 euro – vervanging verlichting naar led incl. reclame achter raam en “gangpad”
  • 6000 euro – vervanging ventilatie met warmtepomp incl. koeling, filitering – géén fijnstof meer in onze gym
 
 
De totale opbrengsten worden bekend gemaakt op vrijdagavond 27 december!

2.500 kg Lifting Challenge

Een team van 5 atleten tilt een gewicht vanaf starthoogte (22 cm) tot gestrekt boven het hoofd. Ieder team kiest zelf het gewicht van de stang, geeft het aantal keren dat dit getild moet worden op een A4’tje en maakt vervolgens ASAP (zo snel mogelijk) een teamscore van verstrekte tijd. Dit wordt opgenomen en verzonden aan de SQ-jury. Na een positieve beoordeling zal de score worden overgenomen in een ranglijst.
 
Tom zal een video maken met alle diverse technieken en standaarden die zijn toegestaan. 
Deelname kost 10 euro per team, waarbij een eigen teamnaam en eventuele (zichtbare) sponsoring is toegestaan. Neem daarvoor contact met Tom op.
 
Deadline van inzending ligt in de tweede week van December!
 

Gym Picnic op 3e kerstdag

Nadere informatie volgt.

 

Opbrengsten/uitgaven overzicht

Giften 30/9 euro 487 – uitgaven 10 x Profi Gymmat zwart euro 489 in een aanbieding en montagematerialen voor de “rig”-standaards 🙂