25 jaar Sportquest

Sportquest is 25 jaar geleden opgericht. Bij een jubileum horen natuurlijk felicitaties en misschien wel een cadeautje voor de initiatiefnemers en drijvende krachten achter Sportquest. De komende maanden proberen we geld in te zamelen om in de Dutch Strength gym aan de Hobbemakade 7 in Amsterdam zowel kleine als grotere investeringen te doen. Daarnaast staan we ook stil bij deze mijlpaal met een ‘krachtige’ challenge. En sluiten we feestelijk af met een picnic op 3e kerstdag.
 
Wij hopen Sportquest met z’n allen een goede duw te geven naar de volgende 25 jaar van het bestaan!

Fundraiser Help Sportquest nog 25 jaar verder!

Bij een jubileum horen natuurlijk felicitaties en misschien wel een cadeautje voor de initiatiefnemers en drijvende krachten achter Sportquest.

Nou kunnen we als leden van de Dutch Strength gym natuurlijk een suf plantje bij Tom in de handen drukken, maar misschien kunnen we beter iets organiseren waar we zelf ook iets aan hebben.

Vandaar dit initiatief om iedereen te vragen een duit in het zakje te doen en mee te werken aan een gezamenlijk cadeau van de leden aan de Dutch Strength gym voor het vijfentwintigjarig jubileum.

Het bedrag dat we ophalen zullen we aanbieden als een bijdrage aan de investeringen die op de planning staan. Bepaal zelf wat je bijdraagt, en bedenk dat je met nieuwe materialen, licht, lucht en een nieuwe vloer nog meer plezier hebt bij de volgende training.

  • 0-1000 euro – kleine materialen zoals gymmatten, gymballen e.d.
  • 2000 euro – vloerrenovatie – ondervloer en bovendelen vervangen
  • 4000 euro – vervanging verlichting naar led incl. reclame achter raam en “gangpad”
  • 6000 euro – vervanging ventilatie met warmtepomp incl. koeling, filitering – géén fijnstof meer in onze gym
 
 
De totale opbrengsten worden bekend gemaakt op zaterdag 28 december!

Lifting Challenge

Je kunt nu gratis mee gaan doen met de “Open Club 25 Year Challenge”. Hoe werkt dit? Je gaat 6 pogingen gewichtheffen opnemen – 3 x trekken (snatch) en 3 x stoten (clean & jerk) – dit mag hetzelfde gewicht zijn of oplopend. Je krijgt telkens 2 minuten en zorgt dat je goed opgewarmd bent. Je score is de somscore van alle geslaagde beurten en wordt vergeleken met de europese standaard in je gewichtsklasse. Je vult de score hier in. De Sportquest jury beoordeelt dit volgens IWF-regels en zal je score waarderen. Na een positieve beoordeling zal de score worden overgenomen in een ranglijst. Deadline van inzending ligt op 23 december 2019! Op loting worden prijzen getrokken voor een aantal atleten. De uitslag wordt bekend gemaakt op 28 december.

Meet & Greet 28 december 2019.

Tussen 10 en 12 wordt een kleine koffie/theetafel geserveerd voor iedereen die wil langskomen om te feliciteren.

Opbrengsten/uitgaven overzicht

Giften 27/11 euro 685

  • uitgaven 10 x Profi Gymmat zwart in een aanbieding en montagematerialen voor de “rig”-standaards
  • houten drempels gemaakt van multiplex materialen
  • staande opbergrekken voor schijven en 50 mm opzetstukken
  • eind dec – begin jan uitbreiding “rig”-standaards
  • eind dec – begin jan vervanging 6 platen incl. logo’s