Ons weekprogramma met activiteiten in Gym Sportquest

Alle trainingstijden kunnen worden verwijderd als niemand gereserveerd heeft. Tijdens feest- en vakanties kunnen trainingstijden aangepast zijn. Onze vrijwilligers kunnen extra tijden aanmaken. Onze leden zien de actuele tijden in onze club administratie. Zij reserveren hun trainingsplek in onze club admi (app). Neem gerust contact met ons op voor een afspraak om ons te ontmoeten of wordt direct lid.

De meeste van onze trainingstijden duren 1 uur met 8 plaatsen en als het mogelijk is kan een extra (half) uur aansluitend worden getraind.Let op – in de zomermaanden juli & augustus worden géén groepslessen georganiseerd en zullen alleen voor leden de open gym sloten zichtbaar zijn.

Hieronder zie je onze weekindeling t/m juni 2024. Medio augustus zal ons weekschema tot eind december bekend worden gemaakt. Onze tarieven kun je zien bij het lidmaatschap.

Of neem contact op met ons om een persoonlijke afspraak te maken voor een enkele training (betaling aan de balie € 15, maar alleen onder reservering in een tijdslot waarbinnen wij open zijn). Verder accepteren wij allerlei betalingen via de site/app en bij de balie op de pin machine, maar liever niet contant. Spontaan langskomen kan, maar het is mogelijk dat we dan geen plek hebben of gesloten zijn!

Ons lidmaatschap voor de gym @ Sportquest kan per maand opgezegd worden. Kijk verder op de contactpagina voor onze huisregels (bijv. welke sportkleding nodig is).

OPEN GYM 13+
Train je eigen programma, 13-16 jr onder begeleiding van een volwassene. Deze tijden zijn structureel, maar meer openingstijden worden door vrijwilligers mogelijk gemaakt.


KLEINE GROEPSTRAINING
Train onder begeleiding van een trainer*.

* De Kids Club staat onder begeleiding van 2 specifiek opgeleide trainers of 1 en de ouder/verzorger.

Ons weekschema 1 sep - 22 dec 2024

meer tjdsloten zijn mogelijk als vrijwilligers tijd kunnen maken!