dutch strength club profiel

wij helpen mensen om samen sterker te worden!

Beginners en gevorderden zijn bij ons welkom om aan de conditie & kracht te werken, met een vette knipoog naar prestaties in het olympisch gewichtheffen als onze uitdaging in de krachtsport!

OVER ONS
De stichting Dutch Strength is zonder winstdoel opgericht door Tom Bruijnen, de eigenaar van Sportquest. Sportquest faciliteert de thuisbasis van Dutch Strength met zijn organisatie en trainingszaal. Gericht op de samenleving en maatschappij en minder op consumenten zoals bij commerciële fitnesscentra. Wij hebben in de eerste plaats leden i.p.v. klanten.

ONZE VISIE
Een fundament van kracht & power is gebaseerd op een gezond en fit mens. Met plezier train je in een prettige omgeving en werk je aan je persoonlijke mijlpalen. De bewegingen en programma’s uit het olympisch gewichtheffen vormen voor ons de basis om atleten en trainers te ontwikkelen, die een leven lang gezond, fit en sterk willen blijven.

ONS DOEL
Iedereen willen wij helpen sterk te worden en te blijven. We publiceren op internet en begeleiden op alle niveau’s in de thuisbasis van Dutch Strength. Kracht is bij ons meer dan het tillen van zware gewichten. Naast de eerste pilaar (fysieke kracht) staat onze mentale pilaar. Leren doorzetten en wilskracht tonen bijvoorbeeld. De derde pilaar is sociaal; anderen helpen en ondersteunen!

ONZE SERVICE

Onze begeleiding en informatie op internet kan jou helpen om gezond, fit en sterk te worden en te blijven

Door de organisatie van trainingen en evenementen trainen wij samen met anderen

Veel Dutch Strength leden ontmoeten ook de gezondheidsspecialisten en Personal Trainers van Sportquest

WAAROM BIJ ONS?

  • Een kleinschalige club biedt meer ruimte voor kwaliteit
  • Wij staan bekend om onze sportiviteit en vriendelijkheid
  • Wij hebben ervaren vrijwilligers en trainers
  • Wij combineren kennis en vaardigheden
  • Wij publiceren inof over gezondheid, fitheid en krachttraining
  • Een groep is meer dan de som van elk individu
  • Ook partner bij ClassPass
  • Ook partner bij OneFit
  • Aangesloten bij NL Actief
  • Aangesloten bij de Nederlandse Gewichthefbond erkend door NOC*NSF en IWF

Of neem contact op met ons om een persoonlijke afspraak te maken voor een enkele training (betaling aan de balie € 15, maar alleen onder reservering in een tijdslot waarbinnen wij open zijn). Verder accepteren wij allerlei betalingen via de site/app en bij de balie op de pin machine, maar liever niet contant. Spontaan langskomen kan, maar het is mogelijk dat we dan geen plek hebben of gesloten zijn!

Ons lidmaatschap voor de gym @ Sportquest kan per maand opgezegd worden. Kijk verder op de contactpagina voor onze huisregels (bijv. sportkleding)